Service

Service

Vi på Hermanssons Rör AB har alltid kunden som fokus, och därav är hög servicenivå extremt viktigt för oss. När det kommer till servicearbeten så är inget arbete för litet eller stort för oss.

Kunden är det absolut viktigaste vi har. När man förstår detta så förstår man också att kunden ska stå i full fokus, ditt behov och önskemål är våra behov och önskemål. Innan vi börjar våra servicearbeten så vill vi gärna veta exakt vad det är, så vi kan se till att göra det mest förträffliga jobbet möjligt.

VVS service arbeten samt avlopp

Om du söker en VVS montör i Stockholm så är Hermanssons Rör AB det självklara valet. Vi har jobbat med VVS sedan 1995 och har klarat av alla hinder på vägen. Vi ger dig supersnabb och effektiv service med alla typer av VVS-arbeten, litet som stort. Ifall du vill byta rören i köket, ha en ny toalettstol, eller om du behöver avloppsservice.

Vi tar kort som kort hand om allt inom VVS. Också saker som högtrycksspolning, värme och pump service samt kyl- och panninstallationer, ventilationsservice.

Kontakta oss för all sorts VVS service

Vi på Hermanssons Rör AB gör alla jobb inom VVS, simpelt nog. Det som skiljer oss från många andra är att vi är laser fokuserade på endast VVS. Det är i slutändan det vi brinner för och är uppspelta varje dag på jobbet att få jobba med.

Det sägs att motivation slår hårt arbete, men vi på Hermanssons Rör AB har båda. Vi jobbar hårt med motivation för att göra de absolut bästa jobben vi kan för våra kunder.
Så tveka inte med att kontakta oss för även de minsta problemen som skulle dyka upp. Ifall det är något som du är orolig över eller funderar över så går det lika bra att kontakta även då.