Nyproduktion

Nyproduktion

Vi på Hermanssons Rör AB hjälper er sömlöst med nyproduktion av både kontor och bostäder. Vi har hjälp till med VVS på några av de största konstruktioner i Sverige och är inte rädda för en ny utmaning.

Vad innebär en nyproduktion?

En nyproduktion kan vara en bostad eller ett kontor som håller på att byggas, som är nybyggd, eller som planeras att byggas. VVS betecknar en gigantisk del på byggindustrin för god anledning; behovet existerar. På en nyproduktion

Vad betyder VVS på en nyproduktion?

Vi utför kompletta VVS–arbeten åt byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar, och fastighetsägare. Exempel på VVS-arbeten som vi har gjort är anläggning av värmesystem, kylsystem, vatten- och avloppssystem, men också total- och generalentreprenader.

Simpelt nog så gör vi allt inom VVS – värme, ventilation, sanitet. VVS handlar bl.a. Om vattenförsörjning och avlopp. Sånt som bostäder har generellt sätt hyfsat enkla system. Systemen för en bostad liknar system so man hittar i vanliga butikslokaler, kontor, sjukhus, och generella lokaler.

Att Bygga en ny bostad kan vara en krävande uppgift. En av de viktigaste delarna i byggindustrin, och framförallt inom nyproduktion, är VVS. I 2019 påbörjades ca 48.400 nya bostäder i Sverige, av vilket 37.700 var flerbostadshus och 10.600 var småhus.

Denna siffran har endast ökat sedan dess, med mer och mer nya bostäder som påbörjas. Det blir allt högre behov för nybyggen, och därav också mer behov för duktiga VVS-montörer.

Kontakta oss för hjälp med er nyproduktion

Vi på Hermanssons Rör AB har mängder med erfarenhet inom nyproduktion. På sidan referenser kan man se bara några utav de nybyggen som vi varit med och jobbat med.

Under första kvartalet i 2021 så börjades byggandet av 15.400 nya bostäder i Sverige. Detta är en ökning med 20% jämförelse med första kvartalet i 2020. Behovet växer, och vi finns här för alla sorts arbeten inom VVS, för projekt små som stora och allt däremellan. Kontakta oss för att diskutera ert projekt!