Om Hermanssons Rör

Ett företag med lång erfarenhet och hög kompetens

Om oss

Ditt VVS-företag i Stockholm sedan 1989

Ett team av montörer

Vi är cirka 14 montörer som arbetar inom Stockholmsområdet och vänder oss till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggentreprenörer. Som kund får du hjälp med de flesta arbeten inom VVS, bland annat: Total- och generalentreprenader, renovering, nyproduktion, undercentraler, rostfria arbeten, service och stadsgasarbeten.

Vad vi bryr oss om

Vi på Hermanssons Rör AB har varit i branschen sedan 1995 och varit VVS auktoriserade sedan 2013. Vårt fokus ligger alltid på att kunden ska få den bästa möjliga servicen, för utan kunden så är vi helt enkelt ingenting. 

När det gäller arbetet, i grund och botten så är VVS det vi verkligen brinner för, vi ser alltid fram mot att hjälpa fastighetsägare, föreningar, eller byggentreprenörer med problem som dyker upp samt nya projekt. Vi har några av de mest drivna och erfarna VVS-montörerna i Stockholmsområdet, så inget problem är antingen för stort eller litet för oss.

Vad vi gör

Vi gör allt inom VVS – som står för värme, ventilation och sanitet. Vi får in många varierande uppdrag från hela Stockholmsområdet som våra erfarna VVS-montörer åker ut på, vilket ofta är reparationer eller installationer av VVS-anläggningar i fastigheter och byggnader, simpelt nog. 

Dessa anläggningarna kan bestå av sånt som rör, värmepumpar, fläktar, elpannor, varmvattenberedare, och element. Detta gör vi för att de som använder fastigheten ska få ett bra och fungerande inomhusklimat. VVS är basen på alla fastigheter, och sånt man möjligtvis inte ofta lägger tankar på när man har en fastighet.