Renovering

Renovering

Bra renovering och underhåll är kritiskt för att bibehålla eller öka värdet på din bostad. Det är i nuläget populärare än någonsin att renovera sin fastighet, faktum är, renoveringsindexen fortsätter just nu att stiga kraftigt år efter år.

Renoveringsindex är en unik index som tar statistik från Skatteverket och SCB. De mäter utnyttjat rot-avdrag, plus SCB:s siffror för handel med bygg-, vvs-, färg- och elartiklar. Sammanfattat så visar statistiken hur mycket svenskarna renoverar varje månad.

Vi på Hermanssons Rör AB sköter all renovering inom VVS. Vare sig det är renovering av rör, badrum, eller generellt.

Renovering av badrum

Om man vill göra ett renovering av badrum på det absolut bästa sättet så krävs först och främst extraordinär planering. Det är viktigt att ingenting går fel under renoveringen, och om det sköts korrekt så kommer det att spara dig både tid och pengar.

Det är också viktigt att anlita ett auktoriserat VVS företag som har gjort detta förr. Hermanssons Rör AB har varit auktoriserade sedan 2013 och har massor med erfarenhet inom badrum.

Har du frågor kring planering eller utförandet av badrumsrenovering? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig med alla steg på vägen.

Renovering av rör

Rör och avloppsrör är oftast inte det första man tänker på som fastighetsägare eftersom de är bortom syn, därav ligger rör ofta sist på listan om saker som ska renoveras.

I regel, om man har gjutjärnsrör så behöver man räkna med att göra en rör renovering efter 50 år. Med andra ord, om du har en villa som är från 60-talet eller äldre så behöver du förmodligen tänka på att göra en rörinspektion.

Om man missar att renovera dåliga rör i tid så kan det ske en stor mängd onödiga problem; vattenläckor, fuktskador, stopp, för att nämna några.

Kontakta oss för er renovering

Vi på Hermanssons Rör AB har varit aktiva sedan 1995 för att göra Sveriges bostäder bättre, säkrare, och med värdefulla igenom att leverera VVS tjänster på en otroligt hög nivå. Kontakta oss för allt inom renovering!